Njerëzit kanë projektuar pajisje për mijëra vjet dhe disa kanë karakteristika që me të vërtetë ishin jashtë kutisë, transmeton InfoKosova.

Nga veshjet e padukshmërisë, deri te ekzoskelatet futuristike, ne nuk i miratojmë domosdoshmërisht disa prej këtyre praktikave historike, por ne jemi këtu për t’ju edukuar thjesht në të kaluarën./InfoKosova/

Shiko Videon: