168 rastet e reja vijnë nga këto komuna

Edhe 168 ras te të reja me koronavirus janë konfirmuar sot në vendin tonë, derisa janë shëruar edhe 157 pacientë të tjerë, ka njoftuar IKSHPK.

Numri total i ras teve pozitive është 6.045 ras te nga 31.956 persona të dys.himtë në virusin SARS-CoV-2, me gjithsej 144 ras te të vde.kjes të cilët kanë pasur sëmundje të tjera shoqëruese.

Gjatë 24 orëve të fundit, janë shëruar 157 pacientë derisa numri i përgjithshëm i të shëruarve deri më sot është gjithsej 3.226 raste, kurse numri i ras teve ak tive është 2.675.

Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 91 raste, komuna Podujevë 11 raste, komuna Ferizaj 10 raste, komuna Deçan 8 raste, komuna Pejë 8 raste, komuna Fushë Kosovë 7 raste, komuna Gjakovë 7 raste, komuna Drenas 5 raste, komuna Obiliq 5 raste, komuna Malishevë 4 raste, komuna Mitrovicë 3 raste, komuna Prizren 2 raste, komuna Shtime 2 raste, komuna Vushtrri 2 raste, komuna Lipjan 2 raste dhe 1 rast nga komuna e Skenderajit.