20 mijë bletë në barkun e shtatzënës

Fotosesionet e shtatzënave thonë shumë për jetën, të tilla më në trend i sollën dhe yjet e njohura të showbiz, Kourtney Kardashian e Beyonce.

Por edhe më të çuditshme këto ide fotografish, i ka bërë një grua nga Ohajo, e cila nxiti reagime të shumta kur publikoi setin e saj fotografik me mbi 20 mijë bleta të gjalla që lëviznin rreth barkut të saj shtatzënë.

Bletari, Emily Mueller, 33 vjeçar, tha se insektet kanë qenë pjesë e madhe e familjes dhe biznesit të tyre, prandaj dhe kanë vendosur që të realizojnë një ide të tillë.

Shiko Fotot:

Shiko Videon: