20-vjeçari “plak” nga Podujeva që mësitoi 30 çifte

Yll Raçi nga Podujeva është vetëm 20 vjeç por duket shumë më i moshuar.

Ai ka zgjedhur një stil më të veçantë të veshjes dhe të jetesës.

Ylli, pasi e ka përfunduar shkollën ka nisur një aktivitet interesant.

Mesitninë e çifteve.

Deri tash thotë se ka bashkuar 30 çifte.

Përveç këtij aktiviteti ai merr pjesë edhe në pajtimin e gjaqeve.

Për këto dhe më shumë detaje, ndiqeni intervistën e plotë të Yll Raçit./Insajderi/

Shiko Videon: