21 vjeçarja Miranda Hajdini vuan nga leukemia akute, ka nevojë për ndihmën tonë

21 vjeçarja, Miranda Hajdini nga Lipjani vuan nga leukemia akute dhe ka nevojë për ndihmën tonë për shërim jashtë vendit.

Mirandës i duhen 130 mijë euro për shërim jashtë vendit dhe kjo shumë është e papërballueshme për familjen e cila deri tash ka mbledhur vetëm një shumë të vogël parash.

Të gjithë ju që keni mundësi dhe dëshironi ta ndihmoni Mirandën mund ta bëni këtë duke e telefonuar babain Qamil Hajdini në numrin e telefonit: 049414099