Ndonjëherë fotografitë e hijeve dinë të jenë mjaft interesante por nganjëherë duken edhe shumë qesharake, shkruan InfoKosova.

Interesi vizuel, mister, dhe intrigat e errësirës mund të jenë aq magjepsëse sa që mund të duket shumë më mirë se realiteti.

Dhe pjesa e argëtimit – Hijet janë një ferr shumë më famëkeq se homologët e tyre të vërtetë./InfoKosova/

Shikoni këto fotografi me kohë të habitshme të hijeve që nuk janë ashtu siç duken: