5 lloje kënaqësish pas të cilave ‘çmenden’ gratë

Ka shumë gjëra që mund t’ju japin kënaqësi.

Le të fillojmë duke ju thënë që nuk ka lloje të ndryshme të org.azmës, por që ju mund ta provoni këtë ndjesi në pjesë të ndryshme të trupìt.

Ne e dimë që shumë gra nuk janë me fat dhe nuk mund të arrijnë kënaqësi nën çarçafë.

Sidoqoftë, nuk ka nevojë që të ketë kënaqësi intime sepse ekzistojnë pesë lloje të kënaqësive femërore që çdo grua mund t’i përjetojë.

1 Mendore

Paradoksalisht, org.azma mendore është më e vështira për t’u arritur, ajo mund të arrihet duke imagjinuar situata emocionuese ose duke fantazuar.

Gratë kanë shumë fantazi të fshehta.

2 Nata

Ndoshta kjo është një org.azëm që shumë gra e kanë përjetuar gjatë jetës së tyre!

Ndërsa, ju flini mund të keni përjetuar këtë ndjenjë, veçanërisht me ëndrra shumë të forta.

Dhe është shumë e ngjashme me atë që ndjeni në “jetën reale”, herë-herë mund të jetë pak a shumë intensive.

3 Lëkura

Kur lëkura stimulohet butësisht dhe lehtë, mund t’ju ndihmojë gjithashtu të arrini org.azmën.

Të gjithë ju do të keni ndjerë të paktën një herë të dridhura në lëkurën tuaj kur një burrë ju afrohet me pasion ose mbasi pëshpërit në veshin tuaj.

4 Gjoksi juaj

Disa gra mund të ndiejnë kënaqësi kur stimulojnë thithkat.

Thjesht duhet të kuptoni se si ju pëlqen që ato të stimulohen, pasi të keni kuptuar preferencën tuaj do të jetë shumë më e lehtë.

5 Koreorgazëm

Ju kurrë nuk mund të keni dëgjuar për këtë lloj kënaqësie, por ajo gjenerohet nga djegia e kalorive.

Është një lloj trajnimi i bërë me ushtrime që na ndihmon të stimulojmë kënaqësinë.

Kur shkoni në palestër, provoni më shumë se një të tillë.

Përftohet duke bërë lloje të ndryshme ushtrimesh pasi ekzistojnë hormone të ndryshme që lidhen me ushtrimin fizik, në mesin e këtyre kujtojmë: endorfinat dhe dopanina.

Këto janë të njëjtat hormone të lëshuara kur keni një org.azmë në shtrat!