6 imazhet më misterioze të të gjitha kohërave

Ka foto që tregojnë histori dhe fotografi që ngrenë shumë pyetje, duke ju bërë të pyesni veten se si është e mundur.

Disa njerëz madje nuk janë në gjendje të flejnë pa zgjidhur misteret.

Shihni disa foto ku është shumë vështirë të thuhet saktësisht se çfarë po ndodh dhe si ndodhi./InfoKosova/

1.Civilët vietnamez

2.Kriza në Sudan

3.Murgu budist vietnamez

4.Sheshi Tiananmen në Pekin

5.Si fillon jeta

6.11 shtator 2001