65 vjeçari martohet me një 12 vjeçare, reagimi i njerëzve do t’iu lërë pa fjalë

Një video ndërgjegjësuese është duke pushtuar rrjetin ditën e sotme.

Autori është vloggeri i famshëm në Youtube, Colby Persin, dhe ka për qëllim ndërgjegjësimin e njerëzve kundër martesave të vajzave nën moshë.

Ai vendosi të bëjë një eksperiment në Neë York, ku një 65 vjeçar u “martua” me një 12 vjecare.

Ndiqni reagimin e qytetarëve teksa i shikonin të dy bashkë në rrugë.

Shiko Videon: