​90 pacientë me COVID-19 po marrin trajtim mjekësor nëpër spitale e klinika në Kosovë

Nga raportimet e datës 1 gusht 2022, të klinikave të QKUK-së dhe spitaleve të përgjithshme në trajtim mjekësor nga Covid-19 janë 90 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 32 pacientë +1 në mjekim Intensiv, Mjekimi Intensiv Qendror, 2 pacientë, Klinika e Pediatrisë, 4 pacientë, Klinika e Gjinekologjisë, 7 pacientë, Klinika e Neonatologjisë, 2 foshnje, Spitali i Gjakovës,12 pacientë, Spitali i Pejës,14 pacientë, Spitali i Gjilanit,14 pacientë, Spitali i Mitrovicës, 2 pacientë. /Telegrafi/