A do e bëj Dua IN këtë model të flokëve?

Dua Lipa është një nga femrat që ka ndikim në shoqëri.

Fama e madhe dhe mesazhi që përçon përmes këngëve kanë bërë që ajo të llogaritet si një femër model për shumë të reja.

Ajo sot në Instagram ka hedhur një fotografi ku shihet se në kokë ka vënë shumë kapëse për flokë.

Se a do bëhet trend ky model, presim të shohim.