A do e pëlqejë Blero-Afronën pas këtij ndryshimi?

Blero dhe Afrona janë çifti që pëlqehen e komentohen mjaft shumë.

Që prej martesës së tyre dyshja vazhdimisht janë gjendur në ballinat rozë,duke u përfolur për çështje të ndryshme.

Afrona jo rrallë herë është konsideruar si një femër e bukur e tërheqëse.

Edhe së fundmi vie e njëjtë por me pak ndryshim në fytyrë, kryesisht në sy.

A thua Bleros a do i pëlqejë Afrona kështu apo natyrale siç është mësuar./Kosovarja/