A do të jetë Shyhrete Behluli vjehrra e vajzës së Mimoza Mustafes?

Ka thashetheme gjithandej në lidhje me personat e njohur, për të cilët shpesh shpërnda hen fjalë të pa qenë.

E, së fundi në qendër të vëmendjes shpesh janë edhe fëmijët e të famshmëve, jeta e të cilëve shpesh po shndërrohet në lajm.

Shpesh, janë në medien rozë familje e Shyhrete Behlulit, por edhe ajo e çi ftit të këngëtarëve Shkumbin Kryeziu e Mimoza Mustafa.

Lum Salihu, i biri i Shyhretes dhe Rozafa Kryeziu, e bija e Shkumbinit dhe Mimozës, së fundi po përfliten për një lidhje das hurie.

Dy të rinjtë nuk kanë thënë asgjë në lidhje me pretendimet e njerëzve.