Rregullat kanë për qëllim që të mos thyhen dhe madje edhe Mbretëresha e Anglisë e di këtë, shkruan -InfoKosova.

Kur jeni Mbretëreshë, duhet të ndiqni mijëra rregulla, dhe disa janë aq të vjetër sa që nuk mund të zbatohen më.

Pra, gjatë këtyre viteve, Mbretëresha në të vërtetë ka thyer rregullat e saj mbretërore.

Një nga thyerjet më të spikatura të rregullave vjen nga Successioni në Aktin e Kurorës 2013, i cili hoqi paragjykimet e meshkujve për të qeverisur fronin.

Lejoi që fëmija më i madh, pavarësisht nga gjinia, të jetë në një vend të rëndësishëm në vijën e vijës së trashëgimisë.

Ndërprerjet e tjera të rregullave ishin shumë më të vogla, por mbetën mjaft të rëndësishme./InfoKosova/

Shiko Videon: