A e ka kunatin “singel”, kështu përgjigjet Marigona

Ish-Missi Marigona Krasniqi, veçanërisht përgjatë pritjes së ëmbël që po shkon drejt fundit, ka qenë shumë e hapur me ndjekësit e saj të shumtë.

Thuajse një herë në disa ditë, ajo ka shuar kurreshtjen përmes “ask me a question” duke iu përgjigjur pyetjeve të shumta të ndjekësve të saj.

Shumica e pyetjeve janë sa i përket shtatzënisë dhe martesës me Robinin por dikush ka pasur tjetër “hall”.

Një nga ndjekëset e ka pyetur nëse kunati i saj, vëllai i Robinit, Qëndrimi është beqar, s’ka munguar përgjigja nga Marigona, “Po ai është “single”!./insajderi