A e kanë vendosur Marigona dhe Robini emrin e djalit?

Më shumë se gjysma e rrugëtimit të pritjes së ëmbël ka përfunduar për ish-Missin Marigona Krasniqi.

Ajo është në muajin e gjashtë të shtatzënisë, fryt i dashurisë me boksierin Robin Krasniqi.

Marigona tregohet shumë e hapur me ndjekësit në Instagram të cilët kurreshtjen e kanë pasur në dy drejtime: faktin që Marigona dallohet krejt pak duke mos e reflektuar shtimin në peshë dhe sigurisht emrin.

Sa i përket emrit të djalit që presin, Marigona ka treguar se nuk kanë mundur të vendosin ende.