A është fetare edhe gruaja e Gold Ag?

Ermira, është vajza që e pushtoj zemrën e reperit nga Presheva, por që jeton e vepron në Prishtinë, Gold Ag.

Goldi, është reperi patriot që nuk ndalet së publikuari këngë që shprehin ndjenjën e tij të atdhedashurisë, shkruan “Kosovarja”.

Siç dihet, reperi është edhe fetar i devotshëm, madje shpesh fletë për këtë gjë, për besimin e tij dhe gjërat që lidhen me fe.

Siç kuptojmë, edhe e përzgjedhura e tij është e dhënë pas fesë. Epo, jo rastësisht kanë përfunduar së bashku.