A është ky hajni më budalla

Një video mjaft qesharake po qarkullon nëpër internet.

Një hajdut që mbase është fillestar në këtë”profesion” ka bërë që shumë persona të qeshin me këtë video.

Hajduti shihet duke u afruar pranë shtëpisë dhe tenton të futet aty, dhe ai kërkon që të futet nga dritarja, edhe pse nuk e shihte se garazhda nuk kishte fare derë.

Në fund pasi e thyen dritaren, ai futet nga ajo, dhe kur e kupton që aty s’ka asgjë, ai del shumë ngadalë nga dera dhe largohet.

Shiko Videon:

https://www.facebook.com/vipaklips/videos/249385732712006/