Web Analytics

A është Lotina femra ideale për Mozzikun?

Tashmë të gjithë e dijnë emrin e tij, pasi është njëri ndër reperët më me influencë në muzikën shqiptare.

Mozzik u bë shumë I njohur dhe I ndjekur nga publiku, e sidomos nga të rinjët.

Ndonëse është kaq I famshëm, edhe ai ka raste kur wshtw ndjerw vetwm, e kete e ka shprehur edhe ne nje deklarate te para disa vitesh.

“Vjen ajo ndjen, edhe pse kur mendohesh mirë, del që ke shumë persona rreth vetës që të çmojnë”, thotë Mozzik. Sa I përket jetës private, reperi kishte se është vetëm dhe se ende nuk e kishte takuar femrën ideale.

Siç e ka pranuar, ai tashmw eshte ne lidhje me Lotina Hazirin.

Pra, e ka gjetur idealen.

Nga rubrika