A është në lidhje Fjolla Morina?

Fjolla Morina është kthyer në një intervistë për Prive.

Këngëtarja e cila së fundmi ka hapur një dyqan të veshjeve për nëna dhe vajza, ka treguar shumë gjëra përmes minutave të rezervuar për të.

A është në lidhje ajo, çfarë planesh ka dhe çfarë ka bërë gjatë kësaj kohe, e kuptoni në videon e mëposhtme./Prive/

Shiko Videon:

https://youtu.be/WerImALWQ9M