A ka pasur ndonjëhërë femër Yll Limani?

Është në skenë prej shumë vitesh, gjithmonë në percjellje të suksesit.

Qysh në moshë shumë të re, i riu tentoj skenat muzikore, fillimisht duke marrë pjesë në talent shou në Shqipëri.

Ylli më në fund ia doli të jetë ai që kishte ëndërruar gjithmonë Yll Limani, yll i skenës muzikore, shkruan “Kosovarja”.

Derisa përditë flitet për krijimtarinë e tij muzikore dhe produktivitetin e madh, për jetën personale të Yll Limanit kurrë nuk thuhet asgjë, nuk është folur asnjëherë për lidhje të Yll Limanit me ndonjë femër.