A ka Yllka Gashi operacione plastike në fytyrë?

Aktorja me tipare të veçanta, për vite me radhë ka  qenë imazh promocional i shumë brendeve.

Pos që është një aktore e talentuar, është edhe një imazh perfekt.

Yllka është totalisht origjinale, pa ndërhyrje, ajo pëlqen të dukey vetvetja edhe në fotot që i publikon, shkruan “Kosovarja”.

Ndonjë p.uqërrz, rrudhë, fije floku e ngritur lartë, apo kilogram i shtuar ndërkohë, nuk i pengon fare Yllkës, që mbetet aktorja më unike në vend dhe pa asnjë operacion në fytyrë.