A ke bërë s*ks me Antonelën? Atdheu nuk mban më: Po jua them troç që…

Puntatën e sotme në Përputhen, në monitor u shfaqën disa pyetje nga publiku për konkurrentët.

Disa prej tyre ishin pyetje me spec për të gjithë të pranishmit në studio.

Pyetja më ngacmuese ishte drejtuar Atdheut: A ke bërë s*ks me Antonelën?

Sapo pyetja doli në ekran, u shoqërua me të qeshura nga konkurrentët.

Dhe përgjigja e Atdheut ishte: Po jua them troç që jo.