“A merresh me dr*gë?”, më në fund përgjigjet Shpat Kasapi

Këngëtari i njohur nga Shkupi, Shpat Kasapi së fundi ka realizuar një pyetësor për të iu përgjigjur adhuruesve të tij.

Ndonëse ai u interesua të pyeste ata nëse i ka marr malli për ndonjë hit të tij dhe për kohën e koncerteve dhe dasmave, një nga fansat e pyeti atë nëse ai merret me dro…

“A është e vërtetë se merresh me dro…”, ka pyetur fansi këngëtarin e famshëm.

Ndërsa Shpati u përgjigj pa hezituar “Ata që meren me këtë pjesë të tjerë janë e jo unë, por nuk merrem me shpifje e kam parim të jetës”.

Kujtojmë që pak kohë më parë Shpat Kasapi është kapur me su.bstanca na.rkotike./Blic/