A mos Arbenita lahet me verë të bardhë?

Një emër që vazhdon të jetë ndër më të komentuarit në mediet rozë padyshim që është edhe ai i modeles Arbenita Ismajli.

Duke pasur një numër të madh ndje kësish në rrjete sociale, ajo qëndron mjaftë ak tive duke postuar imazhe nga më të ndryshmet, e që nuk përton as të zhvis.het duke marr vëmen djen e të gjithëve.

Por veprimi i fundit vlen të përmendet pasi në llogarinë e saj shpërn dau disa imazhe duke u relaksuar në vas.kë dhe e shoqëruar me një gotë verë të bardhë e cila është komplet e zhves.hur duke foku.suar tru.pin e saj si peshk.

Ndonëse është hera e parë prej një provo.kimi kaq të ‘zjar.rta’ nga modelja, ajo ia vuri fla.kën Instagramit duke marrë komente nga më të ndryshmet./Kosovarja/