A mund të gjeni zarin me shtatë pika?

Fotografia e cila është publikuar ka bërë bujë të madhe në internet.

Njerëzit janë sfiduar që të gjejnë zarin me shtatë pika në tërë këto zare.

Kjo fotografi është krijuar nga kompania e lojërave Casumo.com dhe zbulon metodën e fshehur për mashtrime.

Shtatë-pikëshi është një metodë e zakonshme e mashtrimit në disa lojëra të fatit.

Për të gjetur zarin me shtatë pika duhet të keni shumë durim dhe të ngulitni sytë në fotografi.

Nëse ende nuk e keni gjetur, shikoni më poshtë se ku ishte i fshehur ky zar./InfoKosova/

Nëse nuk e keni gjetur deri më tani, ja ku gjindet: