A ndihet vip Olsa Muhameti

Olsa Muhameti është autoja e “Përputhen”, e cila bënë një punë mjaftë të lodhshme dhe të mundimshme.

Puna dhe përkushtimi i vazhdueshëm e kanë bërë atë të njohur dhe të suksesshme.

Ajo përpos punës qëndon edhe shumë e afërt me ndjekësit e saj në Instgram, dhe ajo është pyetur nese e cilëson vetën si Vip.

Ajo ka thënë se nuk ndihet e tillë, pasi punon vazhdimisht dhe është si gjithë të tjerët./Kosovarja/

Shiko videon: