Është e kotë ta mohojmë, por të gjithë e kemi pyetur veten se çfarë ndodh me vaginën e një femre, nëse ajo nuk kryen për një kohë të gjatë marrëdhënie.

Përgjigjen e kësaj pyetje e ka dhënë mjekja Jennifer Wider.

Ajo ka shpjeguar se muskujt e vagjinës nuk ngushtohen nëse një grua kryen më pak marrëdhënie.

Ajo ka thënë:

Supozimi se gratë që kryejnë më pak marrëdhënie kanë vagina më të ngushta është krejtësisht i gabuar.

Muskujt e vaginës bëhen më pak elastik me kalimin e moshës.

Kjo sepse me kalimin e moshës, niveli i hormoneve në trupin e femrës bie dhe muret vaginale hollohen duke u bërë më pak elastike.

Ç’ka nënkupton se me kalimin e viteve një femër nuk mund të ketë më një vaginë të ngushtë.

Mjekja gjithashtu ka thënë se femrat duhet të bëjnë shumë kujdes edhe me ushqimet që konsumojnë sepse ato ndikojnë drejt për së drejti në nivelin hormonal.