A po ia ka frikën eleminimit, këtij banori të “Big Brother VIP Albania” nuk iu dëgjua zëri mbrëmë?

Graniti ishte i nominuar mbrëmë për të dalë nga shtëpia.

Megjithatë, ai nuk u largua për arsye se televotimi u vazhdua deri të premten.

Ndërkohë, Graniti mori vëmendjen me heshtjen e tij mbrëmë i cili nuk u angazhua me ndonjë debat.

Mbase nominimi e ka frikësuar paksa dhe ka zgjedhur të qëndrojë i heshtur.

Ndryshe, të premten do largohet njëri nga këta banorë: Graniti, Iliri, Monika dhe Sarah./Lajmi