A shërohet migrena me kripë

A keni pasur ndonjëherë dhimbje koke të tmerrshme?

Migrena shkaktohet nga enët e gja.kut të kufizuara, migrena mund të shkaktojë ndryshim të madh në ditën tuaj duke u munudar me dhimbje të tmerrshme.

Ju bënë që të humbisni fokusin, mundësinë për tu relaksuar dhe pushuar, ju prish tërë ditën dhe planet tuaja.

Migrena është gjenetikë për fat të keq, nëse pridnërit tuaj kanë vuajtur nga migrena nëtë kaluarën, keni shumë gjasa që edhe ju të vuani të njejtën situatë.

Hormonet, kur ato janë jo të balancuara mund të vuani nga migrena, gjithashtu ka një lidhje mes ciklit mens trual tek femrat.

Alergjia dhe sensitiviteti tek substancat janë një çështje tjetër që shkaktojnë migrenën, një studimi i bërë në një spital për fëmijë, thuhet se përqindja e rrezikt nga migrena për ata që kanë alegji ëshrtë 93%.

Ushqimi, mund të jetë edhe është një faktor shumë i rëndësishëm që shkaktonë migrenën.

Niveli i ulët i mineraleve, magneziumi dhe hekuri nëse janë në mungesë në tru.pin tuaj mund të shkaktojnë migrenën.

Stresi emocional dhe depresioni, strsi emocional ëshët njëri ndër shkaktarët e migrenës.

Në momentin që tru.pi juaj ndjen stresin dhe ka emocione të dobëta, sistemi imunitarë i juaji është shumë i dobët gjë që ju dërgon drejt migrenës.

Shumica e njerëzve kanë përdorur barëra të ndryshme tradicionale për tu munduar që të kurojnë migrenën pasi që ajo shkakton një dhimbje të tmerrshme në kokë, vjellje, marramendje e kështu me radhë.

Kripa e Himalajës është e përbërë deri në 84% minerale dhe përfitime në tru.pin tuaj që mund të mirrennë mënyra të ndryshme.

Kripa e Himalajës jo vetëm që ju ndihmon për elemi.nimin e migrenës, ajo mund të rregulloj qarkullimin e gja.kut në sistemin tuaj imunitarë, rrit energjinë, ju ndihmopn që të balanconi nivelin e serotonit në gja.kun tuaj.