“A të xhelozon burri për këto foto provokuese?”, kjo është përgjigjia e rejes së Rugovës

Blerina Kllokoqi-Rugova që në rini të hershme u bë e njohur për publikun, e kjo falë talentit në botën e dizajnit të modës.

Ajo, qysh herët u piketua si një nga dizenjatoret kreative dhe të veçanta dhe e tillë mbetet edhe sot e kësaj dite.

Siç dihet, Blerina është e martuar dhe ka dy fëmijë me Mendim Rugovën, djalin e madh të ish Presidentit Ibrahim Rugova, shkruan “Kosovarja”.

Mendimi, është fotograf dhe ai është “fajtori” që fshihet pas fotove të bukura e provokuese të Blerinës.