Abdixhiku: E paramendojeni si do të sillet kur ta merr pushtetin

Kandidati për deputet nga LDK-ja, Lumir Abdixhiku,  ka thënë se Albin Kurti, kryetari i LVV-së është duke shfaqur sjellje të ar.rogancës me mos praninë e tij në intervista në media.

Kjo është një sjellje e ar.rogancës që është krijuar prej prof.ecie vetëpërmbushëse.

Fillimisht nëpërmjet percepsionit që do të jenë të fuqishëm dhe e dyta nëpërmjet paraqitjes së tillë dhe një besimi artificial që e krijojnë.

Por shqetësuese është ar.roganca.

Pra, nëse dikush sillet kështu ende pa e marrë pushtetin paramendoni si do sillen kur e merr pushtetin”.

“Nëse dikush heziton të shpalosë programin e vetë, idetë e veta, punët e veta dhe janë pyetje shumë legjitime dhe të rënda: duhet të na tregojë çka do të ndodh me dialogun, çfarë do të ndodh në kërkesën e Washingtonit”,ka thënë Abdixhiku.