Këngëtarja Adelina Berisha së shpejti po na vjen me një këngë të re.

Ajo e ka paralajmëruar vet këtë gjë.

Adelina Berisha është në përgatitke të projektit të ri muzikor.

Këngëtarja e njohur ka nisur paralajmërimin e tij me imazh të ndryshme në rrjetet sociale.

Fillimisht ajo sjelli një imazh nga kuzhina përmes të cilës zbuloj që po ‘gatuan’ një këngë të ren, ndërsa tani ka vën në fokus fytyrën e saj.

Adelina erdhi tërë shkëlqim, joshëse dhe e bukur, ndërsa me këtë paralajmëroj se përveç këngës ajo do të sjell edhe një klipi ‘zjarr’.