Adelina me dy meshkuj në krahë

Këngëtarja e njohur Adelina Tahiri është qendër e vëmendjes në faqen rozë.

Sidomos, që nga momenti kur është martuar me miliarderin e njohur, ajo përcillet kudo që shkon.

Ajo gjithmonë pozon në forma të ndryshme, dhe ju qëndron afër ndjekësve të saj.

Duke mos hezituar që të ndajë momente të shumta në rrjete sociale.

Pasi që i kushton rëndësi të madhe paraqitjes fizike, Adelina këtë herë shihet që po rregullohet nga duart e dy meshkujkve.