Adelina Tahiri kombinohet për ‘gaz’

Jo çdo herë paraja dhe stili shkojnë bashkë.

Ka raste kur blogeret dhe artistet e njohura nuk ia kanë qëlluar me veshjen.

Duke u munduar të duken sa më ‘trendi’ ato kanë dalë përtej vetes.

Si një femër që bën jetë luksoze, vishet me stil është e njohur edhe këngëtarja Adelina Tahiri.

Por një gjë nuk po shkon me stilin e saj të fundit.

Së fundi ajo ka kombinuar një sako serioze me një duks përfundi saj.

Mbase po mundohet ti heqë komplekset se gjërat sportive mund të kombinohen edhe me ato serioze, kështu duke sjellë një stil e kombinim unik./Kosovarja