Adelina Tahiri përdor ‘fotoshop’ edhe në fytyrën e bashkëshortit, e bën si djal të ri

Gjatë gjithë këtij viti, këngëtarja Adelina Tahiri dhe bashkëshorti i saj Serjoza Markov kanë qenë në qendër të vëmendjes së mediave rozë.

Krahas kritikav, këngëtarja shumë herë është shprehur se ndjehet e lumtur në krahët e bashkëshortit.

Duke qenë shumë aktive në rrjetet sociale, ajo nuk heziton të ndaj imazhe bashkë me të.

Së fundi, një faqe në Instagram ka zbuluar se Adelina Tahiri ka përdorur fotoshop në fytyrën e bashkëshortit./Blic/