Adelinës gati t’i pëcasin buzët

Adelina Berisha pothuajse në të shumtën e kohës bën ndryshime në paraqitjet fizike.

Ajo duke publikuar momente të ndryshme në Instagram, gjithmonë duket bukur dhe kalon në lajm.

Edhe këtë herë, në imazhin që ka publikuar, marrin vëmendje buzët e këngëtares që gati ti pëlcasin.

Sigurisht, këngëtarja ka bërë ndërhyrje pasi që duket kështu, por shkëlqimi në fytyrë nuk i mungon si zakonisht.