Adoleshentja e paralizuar ecën në ditën e diplomimit

Duartrokitje të mëdha e kanë mbushur dhomën në momentin kur Darby Cochran e pranoi diplomën e saj të shkollës së mesme.

Ka qenë gjithmonë ëndërr e saj që të ecte rreth skenës së diplomimit dhe këtë e bëri.

Stafi nga Children’s Healthcare nga Atlanta e ndihmuan që të arrinte atje me ndihmën e një ekzoskeleti.

Shiko Videon: