Adonisi e shkrin Teutën për Shën Valentin

Aktorja ka marrë një urim plot dashuri nga bashkëshorti i saj.

Teuta Krasniqi e ka postuar në Instagram një fotografi duke zbuluar edhe dhuratën që ka marrë.

Ajo ka marrë dy buqeta me lule, lloje të ndryshme të trëndafilave dhe një dhuratë.

Adonis Morina i ka bashkangjitur dhuratës edhe disa fjalë në gjuhë angleze duke i shkruar të dua përgjithmonë./Lajmi/