Adriana Matoshi e zbulon për herë të parë gjoksin në publik

Aktorja e njohur dhe deputetja e Kuvendit të Kosovës, Adriana Matoshi, është “nëna e befasive”.

E, kush do ta mendonte se ajo do të garonte për deputete, për një ulëse në Kuvend? Lere që konkurroi, por edhe fitoi.

Ndryshe, Adrianen e shohim të veshur “çishit-çishit”, ama rrallë të ekspozuar deri në këtë pikë.

Ajo, ka vendosur që edhe në Kuvendin e Kosovës gjatë seancave dhe mbledhjeve të shkojë e veshur “pak më ndryshe” dhe jo aq formale./kosovarja