Adriana Matoshi vishet me kule për të dashurin

Adriana Matoshi, aktorja e madhe e kinematografisë kosovare, po jeton lumturisht ditët e saj.

Adriana është aktore dhe njeri i madh, madje shpesh duket se është viktimë e sinqeritetit të saj.

E, çka nuk tregon Adriana?

Ajo i thotë të gjitha dhe nuk është fare e prirë për të mbajtur sekrete.

Aktorja e mirënjohur e ka treguar publikisht edhe lidhjen e saj me futbollistin Keith, me të cilin duket se është shumë rehat.

Çifti së fundi janë fotografuar nga Valbona e Shqipërisë, ku ka bërë përshtypje stili i aktores, që duket si e veshur me kule./kosovarja