Adriana publikon momente të veçanta me afrikanin 21 vjeçar

Adriana Matoshi dhe Keith Groeneveld shpeshherë janë larg njëri-tjetrit, ngase Keith duhet të udhëtojë jashtë Kosovës.

Por, dashuria në distancë nuk është e mërzitshme për ta, ngase ata komunikojnë vazhdimisht përmes telefonit dhe ndajnë momente të shumta nga çdo ditë.

Adriana tregoi për fansat se si ata bashkëbisedojnë me kamerë kur përgatitin ushqimin, ushqehen, vallëzojnë, bëjnë batuta e flenë.

Aktorja së fundi i bëri dedikim publik Keith, tek sa u fotografua me një buqetë lulesh në duar, të cilën ia kishte dhuruar ai.

Adriana Matoshi është emër shumë i suksesshëm në aktrim, ajo së fundi sfidoi veten në politikë, duke fituar ulësen e deputetes në zgjedhjet e 14 shkurtit.

Shih videon: