Adrianën kaq elegante se keni parë moti

Ajo është një nga aktorët më të mira shqiptare.

Adriana Matoshi ka hedhur një fotografi të re në Instagram ku shihet e veshur me të bardha dhe me një grim profesional.

E derisa lexonte një revistë, ‘Sasa’ ka dhënë një shikim të zjarrtë dhe dukej artiste e vërtetë.

Një foto si kjo padyshim që është shumë e pëlqyer.