Adrola Dushi enigmatike: ‘Jemi dhe s’jemi’

Adrola ka dhënë disa deklarata, të cilat janë në kundërshtim me njëra-tjetrën.

Për “Mirage” ajo tha se ka shumë nevojë për dashuri, por fati s’ka qënë në anën e saj.

Në “ Shiko kush luan” u shpreh se është “nuse kosove”.

Në po këtë mënyrë iu përgjigj edhe “Prive”.

Statusi i saj mbetet i paqartë dhe fjalët e saj enigmatike nuk po e bëjnë atë aspak më të kuptueshëm.

“Jemi dhe s’jemi, asgjë nuk kemi,” këndon modelja.

“Kështu është kënga apo jo?”

E përfolur dhe për një lidhje me Ylli Limanin, ajo më në fund jep një përgjigjie të drejtëpërdrejtë:

“Ky lajm s’është asapk i vërtetë.”

Por a është vërtetë kështu?