Afërdita Demaku në këtë imazh shihet që është dobësuar edhe më shumë

Afërdita Demaku njihet si një ndër këngëtaret më të mira në muzikën popullore.

Ajo është gjithmonë aktive duke publikuar këngë me tekste të ndryshme, e duke goditur gjithmonë për audiencën.

Krahas kësaj ajo rëndësi të veçantë gjithmonë i kushton edhe pamjes fizike, duke u paraqitur me fustana të llojeve të ndryshme dhe grim të veçantë.

Në secilin imazh që po poston, Afërdita shihet që po vazhdon duke humbur kilogramë që të arrij linja trupore perfekte.

Por në këtë fustan të zi, ajo duket krejtësisht ndryshe dhe shumë e hollë apo jo?/Kosovarja/