Afërdita na prezantoi me kapitenin e saj dhe jo vetëm të zemrës

Jakub Kindl është bërë kapiten i skuadrës së tij për sezonin sportiv 2021-2022.

Lajmi është dhënë nga përfaqësuesja Hc Plzen, ku Jakub nënshkroi kontratë së fundmi.

Urimin e parë e dha Afërdita, e cila shkroi:

“Urime bashkëshortit tim që u bë kapiten i skuadrës e meriton, Të dua”.

Jakub është arsyeja pse Afërdita dhe i biri u larguan nga Amerika për t’u zhvendosur në vendlindjen e sportistit prej angazhimeve të shumta sportive.

Afërdita ka rrëfyer se për rreth një vit do jetë në Europë dhe do ndjekë ngë afër karrierën e bashkëshortit të saj.