Afërditen nuk do ta njihni me këtë ndryshim

Afërdita Demaku është një këngëtare që po bën ndryshime të njëpasnjëshme tek vetja.

Ajo në shumë imazhe që publikon, duket bukur dhe si vajzë e re.

Por, këtë herë me veshjen dhe grimin që ka bërë, këngëtarja vështirë të njihet ku duket si vajzë e re.

Sigurisht, ndryshimin e madh që ka bërë ajo e ka arritur me humbjen e shumtë të kilogramëve.

Pasi ta shihni fotografinë do ta vlerësoni edhe ju vet./kosovarja