Afro 30 persona organizuan iftar në kohë pandemie në Pejë, intervenon policia

Gjatë mbrëmjes së djeshme në Pejë, saktësisht në lagjen “Dardania” janë tubuar afro 30 presona për iftar, por policia ka intervenuar duke i shpërndarë ata.

Rastin për Gazetën Sinjali e ka konfirmuar zëvendësdrejtori i Policisë në Pejë Veton Elshani, i cili ka thënë se kanë qenë 30 persona.

“Policia e Kosovës me të marrë informacion se janë tubuar disa njerëz të ftuar në iftar ka ndërhyrë në një shtëpi në lagjen ‘Dardania’.

Polica ka hasur në rreth 20 persona, familjarë e miq.

Të tjerët siç duket e kanë kryer ceremoninë e ushqimit dhe janë shpërndarë”, ka thënë Elshai.