Afrona Dika në kulmin e lumturisë

Gjithmonë e qeshur, e ëmbël dhe si kukull e bukur.

Mund të thuhen 100 a më shumë gjera pozitive për Afrona Diken, fotomodele kosovare në Zvicër, që vitet veç ja shtojnë bukurinë.

Dika, sapo ka festuar ditëlindjen, ndërkohë që gjithëandej flitet për një shtatzani të mundshme të bukuroshes.

Megjjthatë, as ajo e as bashkëshorti i saj, këngëtari Bleri, ende nuk kanë konfirmuar asgjë në lidhje me këtë çështje.

Një është e qartë: Lumturia e Afrones.