Afrona duket se ka shtuar shumë kilogramë

Afrona Dika është ndër femrat më të bukura në showbizin kosovar.

Ajo me përkushtimin që ka ndaj vetës, çdo herë shfa.q elegancën që ka në para.qitjen fizike.

Imazhi i fundit që ka pos.tuar, duket sikur Afrona është shëndoshur shumë ose vet po.zita e bën që të duket kështu.

Thek.sojmë, ajo dhe Blero janë tejet të angazhuar në profesionet e tyre, saqë shpesh detyrohen të qëndrojnë larg njëri tjetrit.